c3-aircross-hero-2.jpg

Citroën C3 Aircross

Vanaf €18.235

SUV van de nieuwe generatie

De SUV Citroën C3 Aircross onderscheidt zich in de wereld van de SUV's dankzij zijn kracht, originaliteit en frisheid. Dankzij zijn hoge motorkap, die in de verf wordt gezet door de verchroomde chevrons met ingebouwde LED-lichtsignatuur, zorgt hij voor een combinatie van robuustheid en bescherming. Aan boord van deze SUV van de nieuwe generatie geniet u van een ongeëvenaarde hoge rijpositie. Zoals aangekondigd door het C-Aircross concept zorgen de achterzijpanelen in polycarbonaat en met in het midden een gekleurde folie*voor een sterk grafisch contrast ter hoogte van de B-stijl. *Beschikbaar in optie met het Color Pack.

Robuust en beschermend design

UV C3 AIRCROSS pakt uit met een gespierde motorkap die tegelijk kort en hoog is.

Hij maakt een robuuste indruk, met zowel voor- als achteraan een opvallende lichtsignatuur, terwijl zijn karakter wars blijft van agressie dankzij zijn horizontale evenwicht en zijn genereuze vormen.

De SUV pikt het Citroën-design verder op met zijn dubbeldeksoptiek. Ze versterken de expressiekracht van de voorkant van de wagen en schenken hem de lichtsignatuur die we ook bij de andere nieuwe creaties van het merk terugvinden.

Tot 520 liter kofferinhoud

U kunt in de koffer van de SUV Citroën C3 Aircross, de grootste in het segment, al uw bagage kwijt. De koffer is gebruiksvriendelijk dankzij zijn brede kofferluik, de kofferklep die wijd opent en een lage laaddrempel.
Zijn toonaangevende inhoud van 410 liter kan dankzij de verschuifbare achterbank uitgebreid worden tot 520 liter (in de meest naar voren geschoven positie).

Proefrit aanvragen bij Citroën Strombeek

U bent onder de indruk van de nieuwe Citroën C3 Aircross?

Kom hem alvast bezichtigen in de showroom en laat je volledig verleiden tijdens een testrit

Ik wil een afspraak maken

Download de brochure

Bedankt voor uw interesse en veel plezier met de brochure.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of een proefrit.

Contacteer ons
We bewaren uw gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer
Brochure mockup